Jabra Headset Pouch - Evolve 20/30/40/65

Neem contact met ons op voor de status

Artikelnummer:
14101-47
EAN:
5706991017625

Onze prijs
€ 52,67 excl. BTW
€ 63,73 incl. BTW


Vragen?

088 - 0045125

  • Veilig online betalen
  • Levering binnen 24 - 48 uur
  • Advies van experts
  • Persoonlijke ondersteuning
  • Minimaal 1 jaar garantie
Omschrijving:

Ontdek de praktische Jabra Evolve Tas, een essentiële opbergtas die speciaal is ontwikkeld voor de Jabra Evolve 20, 30, 40, en 65 headsetseries. Deze op maat gemaakte tas is niet alleen stijlvol, maar biedt ook een optimale bescherming voor uw waardevolle audioapparatuur. Met een verpakking van 10 stuks biedt de Jabra Evolve Tas een georganiseerde en efficiënte oplossing voor het opbergen en vervoeren van uw headsets, waarbij elk aspect van design en functionaliteit zorgvuldig is overwogen om aan uw behoeften te voldoen.

Handige en Georganiseerde Opslag

De Jabra Evolve Tas is ontworpen met het oog op gemak en organisatie. Deze tassen maken het eenvoudiger dan ooit om uw headsets veilig op te bergen, te beschermen tegen stof en schade, en netjes te houden. Of u nu op kantoor werkt, thuis, of onderweg bent, deze tassen zorgen ervoor dat uw headsets altijd beschermd en binnen handbereik zijn.

Zorgeloze Opslagoplossing

Bestel vandaag nog uw Jabra Evolve Tassen om te genieten van een zorgeloze opslagoplossing die de kwaliteit en levensduur van uw Jabra Evolve headsets behoudt. Deze tassen zijn niet alleen praktisch voor het opbergen van uw headsets na gebruik, maar ook ideaal voor het meenemen van uw apparatuur op reis, naar vergaderingen, of waar dan ook uw werk u brengt.

Behoud de Kwaliteit van Uw Headsets

Met de Jabra Evolve Tas beschermt u uw headsets tegen potentiële schade en slijtage. De tas is vervaardigd uit duurzame materialen die stoten, krassen en andere beschadigingen voorkomen, waardoor uw headsets er als nieuw blijven uitzien en optimaal functioneren.

Conclusie

De Jabra Evolve Tas biedt een perfecte combinatie van stijl, bescherming, en functionaliteit voor de Evolve 20, 30, 40, en 65 series. Verpakt per 10 stuks, deze tassen zijn een investering in de levensduur en kwaliteit van uw audioapparatuur. Mis deze kans niet om uw Jabra Evolve headsets de bescherming te geven die ze verdienen. Bestel vandaag nog en ervaar het gemak en de zekerheid van een georganiseerde, veilige opslag.

 

    Belangrijke eigenschappen:
    • Optimale Bescherming: Bewaar uw headset veilig in een handige tas, speciaal ontworpen voor maximale bescherming tegen stof, krassen en stoten.
    • Op Maat Gemaakt: Deze tas is specifiek ontworpen voor de Jabra EVOLVE headset series, waardoor uw audioapparatuur perfect past en optimaal beschermd wordt.
    • Langere Levensduur: Bescherm uw investering en verleng de levensduur van uw headsets door ze in deze speciaal ontworpen tas op te bergen.
    • Bulkverpakking: Elke bestelling bevat 10 tassen, ideaal voor bedrijven of teams die meerdere headsets beheren en opslaan.
    • Georganiseerde Opslag: Maak het opruimen van uw werkplek of vergaderruimte handiger met deze tassen, waardoor uw headsets netjes en georganiseerd blijven.

    Met de Jabra EVOLVE Opbergtas zorgt u niet alleen voor een nette en georganiseerde werkplek, maar verlengt u ook de levensduur van uw waardevolle audioapparatuur. Bestel nu en ervaar het gemak en de veiligheid van professionele opslag voor uw headsets.

    Jabra compatibiliteitsgids

    Controleer of jouw apparaat werkt met dit Jabra product in de compatibiliteitsgids.

    Soortgelijke producten

    € 13,00
    € 78,66
    € 20,52
    € 87,55